Dovolujeme si oznámit, že dne 8.6.2004 v 16oo se uskuteční na Václavském náměstí u sochy sv. Václava mítink Balbínovy poetické strany se slavnostním odstraněním řetězu chránícího?! světce před občany.

Na mítinku vystoupí Geniální guvernér BPS Jiří Hrdina se zásadním projevem, dále možná i pokladník či nezávislý mlčící tiskový mluvčí. Svým zpěvem a hrou posluchače oblaží Pepíček Čečil a samozřejmě leader Balbínovy poetické strany ve volbách do EP Jaroslav Hutka, který zároveň vystoupí i jako hlavní řečník.

Po těchto neformálních vystoupeních bude dalším bodem programu slavnostní demontáž řetězu, kterou pod dohledem specialistů z řad BPS a její mládeže odborně provedou Geniální guvernér Jiří Hrdina a volební lídr Jaroslav Hutka. Poté bude tato národní kulturní památka odborně transportována do depozitního skladu, kde bude s péčí dobrého hospodáře uložena na smetiště dějin a posléze na vyžádání kdykoliv vydána svému majiteli, tj. Magistrátu hlavního města Prahy, který jak doufáme jí ovine Pražský hrad, neb tam je nám především třeba ochrany před světcem.

Zveme všechny našince a těšíme se na Vaši hojnou účast.

S volebním heslem "Jsme proti všem zubním kazům"

přípravný výbor


3.6. Mítink PRAHA - od 16oo na Palackého náměstí Praha 2

V Teplicích i Praze vystoupí Pepíček Čečil, Jaroslav Hutka, Geniální Guvernér strany a další

zveme všechny našince


Předvolební mítink
Balbínovy poetické strany

Tento se uskuteční ve středu 2.6.od 14oo hod. na Benešově nám. v Teplicích (kdysi prý malé Paříže).

Tento mítink se tak vlastně uskuteční v samém srdci dvou evropských měst.

Program:

Po ukončení mítinku, přibližně v 163o hod., je připraveno "neformální setkání s občany" na sále Hospody U Krysy v Josefské ulici v teplické čtvrti Trnovany.

Na tuto akci srdečně zveme a zároveň podporujeme všechny pracovité a poctivé zemědělce, učence, mravence, vlastence, kojence a umělce.

Celou akci pořádá Klub Mládeže Balbínovy poetické strany - Teplice. Jmenovitě našinci - Martin Ryba, Zdeněk D.D. Rusín, Karel Kruška